031-33967

نشست تخصصي سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي و دانشگاه صنعتي اميركبير در خصوص فرصت هاي توسعه هوش مصنوعي

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت:با توجه به ظرفیت های مشترک، تعامل نزدیک این سازمان و دانشگاه صنعتی امیرکبیر منجر به تقویت تصمیم گیری هوشمند با ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف ماموریت های راهداری و حمل و نقل خواهد شد.

نشست تخصصي سازمان راهداري و حمل‌ونقل جاده‌اي و دانشگاه صنعتي اميركبير در خصوص فرصت هاي توسعه هوش مصنوعي

به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، رضا اکبری در نشست مشترک سازمان راهداری با دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور ریاست سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اعضای هیأت علمی دانشکده کامپیوتر و اعضای هیات علمی پژوهشگاه هوش مصنوعی، و معاونین راهداری و توسعه فناوری و هوشمندسازی اظهار کرد: با توجه به گستردگی داده‌ها و همچنین اطلاعات ارزشمند موجود در بخش‌های مختلف این سازمان، تدوین نقشه راه توسعه هوش مصنوعی، پیاده سازی یکپارچه و هدفمند سکوی هوش مصنوعی و پیاده سازی دستیار ویژه هوش مصنوعی در فعالیت‌های تخصصی سازمان با توجه به تحولات علمی و تکنولوژی دنیا، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است و امروز بعنوان سرمایه گذاری موثر برای افزایش بهروری از طریق تحول دیجیتال و هوش مصنوعی بشمار می‌رود.

وی بیان کرد: از این‌رو با وجود سامانه‌های فعال، انبوه داده‌های تولید شده و فعالیت مختلف حوزه‌هایی همچون حمل‌ونقل، راهداری، برنامه ریزی و منابع انسانی ظرفیت های بالایی در هوشمندسازی این بخش‌ها وجود دارد.

معاون وزیر و رئیس سازمان عنوان کرد: در بخش‌ زیرساخت و نگهداری شبکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی صورت گرفته و بانک اطلاعات با ارزشی بعنوان سرمایه کشور ثبت و ذخیره شده و الگوهای خوبی وجود دارد و توسعه هوش مصنوعی در تصمیم‌گیری هوشمند این حوزه کاربردی و اثرگذار است.

اکبری تأکید کرد: اولویت‌بندی و اجرای مرحله‌ای توسعه هوش مصنوعی در فعالیت های تخصصی و سامانه‌های عملیاتی در دستور کار قرار گرفته است. وی افزود: همکاری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در طراحی ساختار و الگوی هوشمند در چند حوزه بسیار مهم و کاربردی، می‌تواند منجر به افزایش محسوس بهره‌وری شود.

وی با اشاره به این‌که سامانه‌های سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نیازمند تقویت و سیر تکاملی هوشمندی هستند، تصریح کرد: با استفاده از اطلاعات سامانه‌های موجود، پیاده سازی افزونه‌های جدید موجب تقویت خروجی ها و حرکت در مسیر تحول فناوری و ایجاد فرصت‌های توسعه‌ای خواهد شد.

معاون وزیر و رئیس سازمان ادامه داد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان یکی از مراکز دانشگاهی توانمند در کشور می‌تواند در این زمینه فعالیت و همکاری مشترک خوبی را با سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای اجرایی کند.

دکتر رهایی ریاست دانشگاه صنعتی امیر کبیر،گ از پروژه‌های موفق مشترک و همکاری های چند ساله اخیر گزارشی را ارایه و ظرفیت جدید دانشگاه و پتانسیل های همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه در حوزه های مختلف ارایه کرد، همچنین گزارشی از دستاوردها و ظرفیت‌های تیم تخصصی هوش مصنوعی امیر کبیر و آخرین وضعیت پروژه مشترک دستیار هوش مصنوعی وزارت راه و شهرسازی و معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری ارایه شد.

تهیه تفاهم نامه مشترک همکاری‌های علمی و توسعه فناوری، تشکیل کارگروه تدوین نقشه راه و معماری توسعه هوش مصنوعی سازمان و همچنین تهیه دستیار هوش مصنوعی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از موضوعات مورد توافق طرفین در این نشست بود.

۱۴۰۴/۱/۱۸ - ۲۱:۱۹

جهت درخواست همکاری، پیشنهادات و انتقادات خود از طریق راه های ارتباطی زیر با ما در تماس باشید.

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.لکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است.

02112345678 09123456789

سه دفتر مرکزی
در استان تهران